Wil je als technojunkie ook op de hoogte zijn van de nieuwste modetrends? Lees dan even verder. Technojunkies zijn namelijk al lang niet meer de stoffige nerds die je voor je ziet. De groep die zich verdiept in de nieuwste technologieën en gadgets, wordt namelijk steeds groter. De jongeren van tegenwoordig spenderen steeds meer tijd in onderzoek naar de nieuwste telefoons, systemen en andere elektronische uitvindingen. Technologie hoeft dus helemaal niet saai te zijn of voor nerds. Wil je als technojunkie helemaal van dit standaard beeld af? Kleed je dan met de nieuwste modetrends en bewijs de veroordelende mensen het tegendeel!

Opvallende sneakers

Schoenen maken de man! Waar vroeger de schoenen werden gezien als ‘noodzakelijk’ item, worden nu de complete outfits rondom de schoen gebouwd. Mannen kopen tegenwoordig schoenen als fashion item en niet meer enkel als het oudere paar stuk is gegaan. De schoenen van tegenwoordig worden ook steeds meer opvallender. Met mooie materialen, printjes en kleuren, zijn schoenen ware eyecatchers geworden. Neem bijvoorbeeld de toffe sneakers van Antony Morato. Zij hebben sneakers met hoge, dikke zolen die de outfit compleet maken. Ook hebben zij sneakers in het assortiment met geribbelde zolen of ritjes. Aan elke sneaker geven zij nèt even hun eigen subtiele touch, waardoor een alledaagse sneaker een waar plaatje wordt.

Klassieke outfits met een hippe twist

Ook wel ‘smart casual’ genoemd, de klassieke/zakelijke outfits met een eigentijds karakter. Dit vertaald zich in bijvoorbeeld een pak met een T-shirt of longsleeve eronder in plaats van een overhemd. Wel is het belangrijk dat het shirt van een goede kwaliteit is én dat shirt goed langs je lichaam valt. Je mag zelfs tegenwoordig een sportieve sweater dragen onder een manteljas of op een pantalon. Kies hierbij kleuren als grijs of donkerblauw voor het leukste effect. Andere smart casual lookjes zijn bijvoorbeeld: een spijkerblouse onder een colbert, een bomberjack over een net overhemd of een destroyed jeans bij een nette blouse of jas. Super leuk en comfortabel!

Statement logoprints

Opvallende logo’s zie je al een tijdje op o.a. truien, tassen en T-shirts. Deze trend zal ook in het voorjaar van 2019 doorzetten. Het wordt zelfs steeds extremer. Zo bedrukken bekende modeketen bijvoorbeeld hun logo op sweatpants en broeken. Ook de mouwen zitten tegenwoordig vol met logo’s. Wil je het subtiel houden? Kies dan voor een T-shirt of trui met een logo op de borst. Je outfit is dan gelijk al gemaakt met een simpele jeans en een leuk jack.